|
|||||||
| Register | Blogs | FAQ | Forum Rules | VB Image Host | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
| South Balgarski, Hrvatski, Makedonski, Slovenščina, Srpski, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
I knew it was only time when it will get to you. ![]() Btw. the text goes like this: Ajmo Mojca, ajmo svi za Janeza Janšu, svi za Janeza, ajmo. Mi smo...la la la...Slovenci, živimo bolje, živimo bolje, od vas dolje. Jebo vas more mi imamo gore, ako hoćete u eure more. Vi Bosanci, vi ste divjaci, prokleti štediše, fakin Balkanci. Piran je naš, đžamija marš, orle orle orle ihuuu...to je jezik naš. Mi smo Slovenci, puni smo novca, imamo oca, made in Bosna. Živimo bolje, svi idu k nama, Saša Lošič, Branko Đurič i Janša. Jedna stvar nam samo po kurcu piči, orle orle ihuuu...prokleti Kostelići. Last edited by Zrinski; Friday, December 31st, 2004 at 20:21. |
|
||||
E Vojvoda, a jesi cuo onu: Tamo daleko Tamo daleko, daleko kraj Knina Tamo je selo moje, tamo je Srbija Tamo je selo moje, tamo je Srbija. Srpska drzava je sve do Knina Ja cu da je branim, ja i moja strina Ja cu da je branim, ja i moja strina. ![]() Isti su autori ![]() |
|
||||
|
Quote:
Možda ćete tako i vi jednog dana živjeti kao mi, koji živimo bolje od vas dolje. Sriously, I have no idea how many Slovenes go shopping to Croatia. People will flock to where stuff is cheaper. Ever hear of the Wall-Mart phenomenon? I know some of my acquaintances were buying computer components in Croatia in order to smuggle them into Slovenia and pay no taxes. In the end, boli me kurac... |
|
|||
|
Quote:
![]() Quote:
Maybe it's not that big... |
|
||||
|
Quote:
|
|
||||
|
Croatia at this point has the lower prices than countries that were taken into EU. So many Hungarians and Slovenians come to shop into Croatia. I even heard of Austrians coming into Croatia.
The reason is that the quality of products is the same as in EU, but the prices are lower. |
|
||||
|
Quote:
Iskreno da ti kazem nemam pojma, ali znam da su i ovdje dosta skupe....ne vjerujem da su bas 10 eura, ali onako dosta kostaju... |
|
#20 ( |