|
|||||||
| Register | Blogs | FAQ | Forum Rules | VB Image Host | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
| South Balgarski, Hrvatski, Makedonski, Slovenščina, Srpski, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
|||
|
Quote:
|
|
|||
|
Quote:
|
|
||||
|
Tačno je da Karađorđevići bolje znaju Engleski no Srpski, ali i za to ima razloga. Njih je proterala komunistička mašinerija koja se više, hvala Bogu, ne nalazi na vlasti. Povratak monarhije bio bi, rekao bih, pun pogodak za Srbiju. Podosta smo skrenuli sa ove teme...
|
|
||||
|
Quote:
Eno, napravili smo ti banner... http://forum.stirpes.net/showthread.php?p=7546Jos nije gotov ali bit ce! ![]() |
|
||||
|
Quote:
![]() |
|
|||
|
Quote:
![]() |
|
||||
|
Quote:
![]() |
|
||||
|
Quote:
|
|
|||
|
Quote:
Quote:
![]() |
|
|||
|
Quote:
O cemu prcas?...izvini, pricas? |
|
||||
|
Quote:
![]() |
|
||||
|
Quote:
![]() |
|
|||
|
Quote:
Neznam kako ti ali ja slinim za plavokosim Mađaricama. To što im je tamo neki 500 šukundjed bio Atila ne uzrujava me previše. |
|
||||
|
Quote:
![]() Da, bio sam u Budimpesti prosle godine i stvarno ima zgodnih zena. Istina, slikao sam se u jednoj birtiji sa konobaricom koja je skoro pa teza od mene. A ja bas i nisam neki sitni. Uglavnom, ta zena mi je izgledala kao finkinja neka. Plavokosa i plavooka sa malo kosijim ocima i okruglim licem. Jedino sto je u qrcu u Madjarskoj su cigani. 10% ukupnog stanovnista su cigani... Mislim, sto ne ucine nesto u vezi toga?!?! |