Quote:
Originally Posted by Zrinski
Ne, nismo. Nemam se u čemu prepoznati, a ponajmanje u nečijem baljezganju.
Bit tvojeg posta je bila nekakva samopravedna kritika. Nemam ja ništa protiv konkretne kritike, zapravo prvi sam koji će se složiti s takvom kritikom, ali kad vidim ovakvko baljezganje i generaliziranje dodje mi muka. Usto vjeruj mi kad ti kažem da u Hrvatskoj definitvno nema ni trećina "malogradjanštine" kakve možes naći u nekim susjednim zemljama, pogotovo onim bivše Jugoslavije odakle je ta malogradjanština i uvezena velikim dijelom, a nastavlja se uvoziti i dalje pod patronatom trenutne političke vrhuške.
1. Ja nikad nisam rekao "da bi bilo lijepo da je Jugoslavija opstala". Ono što sam ja napisao je notorna činjenica, a ta je da bi Jugoslavija da je ostala, bila daleko veći i jači ekonomski i politički čimbenik. Ako si me zamijenio sa nekakvim Jugonostalgičarem grdno si se prevario. 
2. Nisam nikad rekao da se "mora ući u EU i NATO" i tu si me ili s nekim zamijenio ili si nepismen. Cijelo vrijeme govorim i ponavljam da Hrvatska niti treba ući u EU niti u NATO, a ja sam na ovom forumu daleko duže od tebe. A valjda dopuštaš digresije i argumentirane rasprave o tome?
Ostatak neću ni komentirati, nebuloza na nebulozu. Dečko ja bi ti savjetovao da se spustiš na zemlju i da prije nego što ubuduće napišeš ovakvu hrpu gluposti dobro razmisliš što češ napisati da ne bi opet ispao budala. Usto ti mene ne poznaješ pa prema tome niti možeš znati koja su moja stajališta, niti možeš donositi ikakve zaključke o meni.
|
Malo sam proanalizirao tvoje stare postove, ne zato što bi me interesirao ti, nego zato jer me svojedobno interesirala psihijatrija pa sam čak htio studirati medicinu. Takve hrpe baljezgarija i nebuloza ja mislim da nije natrunio nijedan drugi član Stripes-a, koliko si ih ti.
Što se tiče pravljenja budale od sebe, ti si na ovom forumu napravio najveću budalu od sebe svojim beskrajnim raspravama sa Srbijancima. A da ne govorim koliko su te Srbijanci vozali po
stormfrontu (ja nisam nikad postao na tom ekstremno pro-srpskom forumu)...valjda si ozlojeđen tim tretmanom ovdje došao liječiti komplekse.
Iako se praviš da si neka velika faca, vidi se da si obični
kmetek, ili
paor kakao bi se reklo po slavonski (inače, nemam ništa protiv poljoprivrednika, ovo mislim samo metaforički), koji nema pojma ni o čemu.
Jugonostalgičar? Ne, nisam mislio da si jugonostalgičar. Ti si naprosto ništa.