Stirpes  

Go Back   Stirpes > Ethnic Forums > Славия - Slavija > South

South Balgarski, Hrvatski, Makedonski, Slovenščina, Srpski, etc.

Reply

Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Thursday, June 19th, 2008
Crvena zvezda's Avatar
Grand Member

Last Online: 1 Day Ago 18:39
Crvena zvezda is a sage.Crvena zvezda is a sage.Crvena zvezda is a sage.Crvena zvezda is a sage.Crvena zvezda is a sage.Crvena zvezda is a sage.Crvena zvezda is a sage.Crvena zvezda is a sage.Crvena zvezda is a sage.Crvena zvezda is a sage.
Default Sps Nude Mup!

SPS NUDE MUP!
DS ponudio socijalistima mesto ministra policije, Ivici Dačiću funkcija potpredsednika vlade zaduženog za nacionalnu bezbednost

BEOGRAD - U jučerašnjim pregovorima SPS i DS o budućoj koaliciji demokrate iz Krunske ponudile su socijalistima Ministarstvo unutrašnjih poslova! Ukoliko u SPS prihvate ovu ponudu, novi ministar, kako saznaje Kurir, trebalo bi da bude potpredsednik stranke Dušan Bajatović. U toj kombinatorici Ivica Dačić bio bi potpredsednik vlade zadužen za nacionalnu bezbednost.

Jučerašnji sastanak demokrata i socijalista protekao je u preliminarnim dogovorima o osnovnim načelima na kojima bi počivala potencijalna koalicija. Međutim, kako tvrdi naš izvor iz SPS, demokrate nisu želele da gube vreme, već su veoma brzo prešle na konkretne stvari - sastav buduće vlade.

- Socijalistima je predočeno da bi premijer trebalo da bude Mirko Cvetković, Jovanu Krkobabiću je namenjeno mesto potpredsednika za socijalna pitanja, Žarko Obradović bi bio ministar prosvete, a Milutin Mrkonjić za infrastrukturu - navodi naš izvor. Prema njegovim rečima, ministar odbrane i dalje bi bio Dragan Šutanovac, a na istoj poziciji ostao bi i Vuk Jeremić. Za dosadašnjeg predsednika parlamenta Olivera Dulića, navodno, namenjeno je mesto ministra za EU.

Dušan Bajatović nije želeo da komentariše najave da će postati prvi policajac Srbije:

- Šta vam je, ljudi? Ne učestvujem u pregovorima, znam koliko i vi. Čitam novine, gledam vesti na televiziji - pravi se nevešt Bajatović.

Žarko Obradović grohotom se nasmejao kada je čuo pitanje Kurira o novoj podeli mandata.

- Ne znam ništa o tome. Verujte mi, evo kupujem farbu za krečenje, poslala me je supruga. Sve ostalo trenutno je veoma daleko od mene - rekao je Obradović.

KOSOVARI ZA VLADU SA DSS-SRS!

Delegacija od oko 30 članova i lokalnih funkcionera SPS s područja opština Obilić i Vučitrn na Kosovu i Metohiji razgovarala je juče u Beogradu s potpredsednikom te stranke Žarkom Obradovićem.
- Kao članovi GO izvestili smo predstavnike naših opštinskih odbora na Kosmetu o odluci da se nastave pregovori sa radikalima i DSS-NS. Sastanak je uspešno završen i data je podrška postojećim pregovorima sa SRS i DSS-NS - rekao je Stević.
Žarko Obradović je izjavio da su teme razgovora bile problemi života na KiM i stanje u Srbiji.

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules