|
|||||||
| Register | Blogs | FAQ | Forum Rules | VB Image Host | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
| South Balgarski, Hrvatski, Makedonski, Slovenščina, Srpski, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
Ubijen na rođendanu u masovnoj tučnjavi
Petorica BBB-ovaca palicama mlatili po mercedesu Skinheadsi pretukli skupinu pankera u Zaboku U sukobu s navijačima ozlijeđeni djelatnici benzinske crpke Je li ovo puka koincidencija ili...?
||||
|
Osobno ne vidim problema ako se tuče rockere metalce ili ne znan koga, jer me boli kurac za njih. Navijačke grupe u Hrvatskoj so nacionalističke, ne znam zašto bi bili 'kreteni' samo zatu što vole da se tuče. Ova akcijo "čiščenje grada" moglo bi se napraviti i odvje u Sloveniji.
![]()
|
Quote:
Čini mi se da se u hrvatskoj javnosti malo pretjeruje s tom definicijom klinaca, ispada kao sve su to neka dječica koja ne znaju što rade. Već s 15-16 godina čovjek je već tjelesno zreo, ali i duhovno jer već može razaznati dobro od zla - premda mu nedostaje životnog iskustva. Quote:
Skupine koje prakticiraju ulično nasilje kao stil života mogu vrlo lako biti iskorišteni od vještih manipulatora emocijama. Ti manipulatori mogu biti neki, npr. ljevičari, pa od tih skupina napraviti pro-komunističke batinaše. Ili raznorazni drugi. Samo pesnice bez mozga ne znači ništa.
||||
|
Quote:
Ja osobno znam par starijih Boysa i svi mi kažu da su sve ovo što se dogodilo proteklih dana zakuhali nabrijani klinci koji žele ispasti face. npr. "Agram boysi" traže grupu ljudi (koja slavi rođendan u parku) piće i nakon što im to ovi odbijaju dati, "Agram boysi" ih napadaju. Tip iz rulje poteže nož na jednog od "boysa" i ubije ga. Da nisu sami skuhali sranje, dečko bi bio živ. Pa mi ti reci jesu li to nacionalisti ili bahati klinci željni dokazivanja.. Pričam za ove koji su bili na Ribnjaku i pokrenuli cijelo sranje. Dečko koji je umro je imao 18 godina, a njegov brat koji je bio s njim je imao 16. Mislim da to dovoljno govori. Ja imam brata koji ima 17 i klinac je. I sad slijedi krvna osveta u maniri Crnogoraca i Albanaca. Last edited by Marulus; Friday, March 21st, 2008 at 15:34. |
|
||||
|
Quote:
Quote:
Da, i pitanje je kakve društvene okolnosti potiču stvaranju ovakvih obrazaca ponašanja. Navodno je toga bilo i prije, no čini mi se da sada toga ima u većoj mjeri i da se sve nekako "ozbiljnije" shvaća.
Last edited by Marulus; 3 Days Ago at 11:57. |
|
||||
|
Quote:
So nacionalisti in v bistvu predstavljajo večino nacionalistov v vaši državi. Verjetno veš za tisti shod par tednov nazaj v Vukovarju, ki so ga pripravili ravno pripadniki navijaških skupin. Samo zato, ker se nekdo rad tepe in ustreza definiciji "huligana" še ne pomeni da ni nacionalist. Dejansko se delno strinjam glede manipulacije, samo v vašem primeru se tega ni treba bati, ker so vse navijaške skupine nacionalistične, tako kot tudi v večini Evrope. In ravno ljudje, ki jim je nasilje način življenja, lahko v veliki meri pripomorejo k nacionalizmu, samo poglej razna nacionalistična gibanja v Evropi v 20. stoletju, vsa so imela svoje "mišice", ki so skrbele za red na ulici. Osebno ne verjamem, da bi lahko nacionalizem uspel v obliki nekih volitev ali ostalega demokratičnega sranja, ampak bodo čez nekaj časa verjetno po Evropi zaradi takšnega in drugačnega nezadovoljstva glede trenutnega sistema na sceno stopili ulični spopadi in pretepi. Vse kar je treba je imeti čimveč takšnih ljudi na svoji strani in to je to. Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Dobro je vidjeti, za promjenu, da hrvatski narod neće mirno gledati nepravdu i ponizno šutjeti. Ima još života u nama. ![]() Quote:
Quote:
|
|
||||
|
I ja, naravno, smatram da je ono što su navijači priredili u Vukovaru bilo za svaku pohvalu. Ne samo zato što je to grad-heroj iz rata, nego i zbog sadašnje situacije kad tim gradom slobodno šeću razni zločinci koji su počinili brojna nejdela u uniformama srpsko-jugoslavenske vojske, i nikom ništa. Ta sitaucija je neodrživa.
Ali tu se radi o znatnoj manjini navijača.
||||
|
|||
|
Ja bi pustio policiju sa dugim cijevima na ulice da ih ubije dvadesetak pa bi se mozda smirili.
Sestra mi je na faksu u ZG i da nju napadnu iz tko zna kojeg razloga, mislim da bi minirao sjever maksimira kad igraju Dinamo - Hajduk pa bi to bila primjerena osveta. Ja sam navijac Dinama i koliko ja znam nijedan od ovih iz starije ekipe ne bi napravio nista slicno ovome. Klince u zatvor na preodgoj ili metak u glavu i problem rijesen. To vrijedi za BBB, Armadu, Torcidu, Kohortu, Demone........... Kada postanem vrhovni imperator svemira, zabranit cu nogomet i nogometne navijace. |
|
|||
|
Quote:
Radio sam i ja gluposti na tekmama kad sam imao 15-16 ali nikad nista slicno ovome. Da "ciscenje grada"?!?!?! Bozesacuvaj! |
|
||||
|
Glede tega kdo je 12 star... Vso srečo pri miniranju tribun.
Last edited by M.R.; Wednesday, March 26th, 2008 at 20:49. |