Stirpes  

Go Back   Stirpes > Ethnic Forums > Славия - Slavija > South

South Balgarski, Hrvatski, Makedonski, Slovenščina, Srpski, etc.

Reply

Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Saturday, February 9th, 2008
Vincent's Avatar
St. Vurdalak's special orphan

Last Online: 19 Minutes Ago 11:47
Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.
Default Slučaj Denis Mrnjavac

Pogledajte link dole. 'Bošnjaci ubili Hrvata'

Po jeli iko na ovom zastarjelom balkanu još zdrav u svojoj glavi?

Pa kako ovoga koji sastavi cijeli tekst nije stid, nije strah Boga??? Šta ovo treba da predstavlja? Neki pokušaj manipulacije nad Hrvatskim djelom populacije, ili šta?

Najsmijesnije od svega je sto ne vidim da su igdje u tekstu iznijeli da je... Denis Mrnjavac iz mješovitog braka. Majka mu je muslimanka, otac Hrvat. Sam otac mu je poginuo u ratu kao vojnik Armije BiH, u Sarajevu.

Danas sam baš bio na protestima, u vezi ovoga zločina. Bio je ogroman broj Sarajlija okupljen, i drago mi je bilo vidjeti, i drago mi je bilo što sam jedna među njima u tom trenutku. I mislio sam da su ljudi shvatili da ljudski život vrijedi više nego bilo kakav lažni nacionalni ponos kojim se mi svakodnevno kitimo ovdje. Mislio sam... novinar članka, kada sam stigao doma, mi je pokazao da sam naivan.

Izvanjavam se na jeziku, ali... Je..m im mater! Prvo trojici koji su počinili ovaj zločin. Onda kukavicama koji su stajali i gledali. Konacno i urednicima 'Dnevnik.hr' sto koriste ovu situaciju za svoje propagandne svrhe. Ističu da su ubice bili Bošnjaci . Pa kako je to samo divno. Može mi neko od članova iz Hrvatske objasniti u čemu je poenta?

Odlično poznajem situaciju u glavnom gradu BiH, i mentalitet ljudi. Pogledas pogresnu osobu poprijeko, i odmah te napadne. Radi tih gluposti svakog mjeseca u Sarajevu bude mrtvih i povrijeđenih.

A što se tice isticanja da je stradali momak iz Katoličkog školskog centra u Sa. HA! U sam katolički školski centar ide svega oko 50 % Hrvata, ostali su vecinom Bošnjaci, i jedan dio Srba.

Ali neka su gospoda sa Dnevnik.hr iskoristili i ovu tragediju, jedan ugašeni mladi život, da promoviraju o lošim muslimanim, i jadnim Hrvatima u Sarajevu. Ma dajte molim vas. Iza ovoga nema ni trunke nacionalne mržnje, nego samo 3 mladića pod previlikim utjecajem testosteronam i jedna veoma nesposobna vlast.

U samom članku na 'Dnevnik.hr' se kaže:

"Prema njegovim riječima trojica napadača i ubijeni učenik nikad se nisu vidjeli niti poznavali."

Pa u cemu je onda poenta isticati da su Bošnjaci ubili Hrvata? Odavno nisam vidio ovako nesto providno i kontradiktorno. Jedini primjeren naslov bi bio 'Tri nasilnika ubili nevinog dječaka', a ne koristiti ovu jeftinu propagandu koja smrdi do neba.

Pa neka sve ide u sto pm, ali čemu više sve ovo? U ovoj drzavi dijeca ne mogu vise sigurno da idu u skolu, a da ne strahuju za zivot (SVA DJECA), a jedino sto nekima pada na pamet je 'Bošnjaci ubili Hrvata'. Ma neka se svi gone, svi Bošnjaci, Srbi i Hrvati u cijeloj BiH, svi su izrodi i ništa više.

Šta misle hravstki članovi Stirpes-a o ovome? Cijela situacija, ne samo moja žalba protiv 'Dnevnik.hr' portala...

O ovome se radi:

Quote:
Pokopan 17-godišnji Denis Mrnjavac

Mostar/Sarajevo, 08.02.2008., 18:34 | HINA/Dnevnik.hr

U Lepenici kod Kiseljaka pokopan je 17-godišnji Denis Mrnjavac. Učenika Katoličkog školskog centra u Sarajevu prije tri dana u tramvaju su pretukla i nožem izbola trojica Bošnjaka.

Pokopan 17-godišnji Denis Mrnjavac - Dnevnik.hr

Gorim, vrijem, i svega mi je preko glave, zato se unaprijed izvinjavam ako sam se u postu ponavljao i cinio grub.

Hvala

Last edited by Marcus Marulus; Saturday, February 9th, 2008 at 16:00.
Reply With Quote
  #2 (permalink)     Quote this post in a PM
Senior Moderator

Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.
Default Re: Slučaj Denis Mrnjavac

Quote:
Originally Posted by Hohenheim View Post
Pogledajte link dole. 'Bošnjaci ubili Hrvata.'
Po jeli iko na ovom zastarjelom balkanu još zdrav u svojoj glavi?
Eh, Hoha. Balkan? Kažeš Balkan?

Da povučem jednu paralelu...ne znam, možda si i čuo. Prošlog utorka, za vrijeme karnevala, u švicarskom gradiću Locarno (Švicarska), u kantonu Ticino, tri tipa su istukla jednog mladića na smrt. Motivi nisu jasni, izgleda da su trojica, dok su bili pijani, naišli u ulicu u kojoj je mladić pokušavao razdvojiti dvije zavađene skupine. Ta trojica su došli kao treća skupina i pitali su mladića što se događa i izgleda da im je on odbrusio nešto u stilu: "Što hoćete." Trojka se naljutila i isprebijali su ga na smrt. Tako kaže jedna od verzija događaja. Strašan zločin, bez daljnjega. Međutim, on je dobio i dodatne implikacije time što je ubijeni (Damiano Tamagni) bio rođeni Švicarac, a zločinačka trojka su Hrvati koji žive u Švicarskoj (svi vrlo mladi, uključujući i ubijenog, oko 20 godin starosti). Ivan Grgić (21), Ivan Jurkić (19) i Marko Tomić (19) - tipično hrvatska imena i prezimena, u imeniku hrvatskog telekoma valjda ih možeš pronaći na stotine s takvim istim imenima i prezimenima. Ni ovaj slučaj nema nikakve "nacionalne pozadine", nego radi se o tri obična razbojnika i ološa. Međutim, unatoč tomu, u Švicarskoj je pokrenuta sveopća hajka, ne samo na Hrvate, nego na Slavene općenito, što god to značilo. Mi se tu prepiremo o tom što znači meta-etnicitet "Slaven", a oni, eto, "znaju" tko su i što su Slaveni. Ne samo da to znaju, nego "znaju" da su Slaveni po prirodi nasilni!!!

Tako službeni predstavnik stranke UDC (Unione Democratica del Centro/Demokratsiche Union des Zentrums - vodeća stranka Švicarske, koja ima najviše zastupnika i relativnu većinu u parlamentu i vlada u koaliciji s nekoliko drugih stranaka) za Ticino kaže sljedeće: "UDC Ticina izražava sućut i solidarnost obitelji Damiana Tamagnija. ... Stranka ujedno smatra da divljačko umorstvo mladića od strane tri osobe balkanskog podrijetla nije ništa drugo nego tko zna koja po redu potvrda jedne vrste nasilja potpuno stranog našoj kulturi. Pribjegavanje krajnjem nasilju da bi se razriješile eventualne razmirice bilo je praktički nepoznato u našoj zemlji sve do prije nekoliko desetljeća, do onda kad se počela progresivno otpuštati kočnica imigraciji i počeo dopuštati, nekontrolirano i uz nedopustivu lakoću, ulazak i boravak u Švicarskoj mnogim elemenatima koji dolaze iz kultura po svemu suprotnih našoj. ... UDC Ticina ne pridaje važnost činjenici jesu li počinitelji zločina naturalizirani Švicarci ili samo Slaveni, bit je svega u tom da je njihovo nasilje slavenskog podrijetla, te ako se to nasilje već mora nužno prakticirati, treba ga poslati natrag u zemlju njegova podrijetla, skupa s njegovim počiniteljima." [poboldao Marulus] [izvor]

Znači, što kaže ovaj lokalni švicarski političar? Slaveni, Balkanci, što god, po prirodi su nasilni. On valjda misli da ovakvo ubojstvo nije incident, nego normalni način života Slavena, da se to događa svaki dan na ulici u Hrvatskoj, da je to nešto kao dobar dan. Je li Švicarska na Balkanu? Izgleda da - barem jedan dio Švicaraca - nije baš mentalno daleko od toga.

Da se razumijemo: i ja u nekom smislu zastupam gledište "svatko u svojoj zemlji" i ne mislim da Hrvati ili bilo tko drugi ima ikakvo "božansko" pravo živjeti u Švicarskoj. Hrvati žive u Švicarskoj zato jer su im to Švicarci dopustili, pozvali su ih i dali im papire. Isti princip smatram da treba vrijediti i u Hrvatskoj: nitko nema pravo, ako nije rođeni Hrvat (ne mislim ekskluzivno etnički: može se raditi i o pripadniku neke manjine rođenom u Hrvatskoj, pa je u nekom smislu politički Hrvat), živjeti u Hrvatskoj. Ako živi tu, onda je to s dopuštenjem Hrvatske. Toga bi valjda trebali buiti svjesni i Švicarci: pa nitko njih nije prisilio da prime strance. Pa onda zbog jednog izoliranog incidenta prozivati, ne samo čitav narod, nego i čitavu jezičnu skupinu (Slaveni) je vrhunac idiotizma. Valjda ovaj švicarski Balkanac od političara misli da su, ne samo svi Hrvati, nego, npr., i svaki Bjelorus kriv zbog ovog umorstva. A da su, npr., tri Švicarca zatukla Hrvata, ne bi isto pričao, tj. da su Švicarci nasilni. Ni u Hrvatskoj se o tom ne bi pričalo, ne bi to bila vijest.

Quote:
Danas sam baš bio na protestima, u vezi ovoga zločina. Bio je ogroman broj Sarajlija okupljen, i drago mi je bilo vidjeti, i drago mi je bilo što sam jedna među njima u tom trenutku. I mislio sam da su ljudi shvatili da ljudski život vrijedi više nego bilo kakav lažni nacionalni ponos kojim se mi svakodnevno kitimo ovdje. Mislio sam... novinar članka, kada sam stigao doma, mi je pokazao da sam naivan.
Očito je da se u ovom slučaju ne radi o nacionalnoj netrpeljivosti jer, kako i sam kažeš, niti su se poznavali, a i po imenu ne bi bilo jasno koje je nacionalnosti (mnogo Bošnjaka nosi ime Denis, nije neki Ivica, Frane ili Ante, nekakvo hrvatsko ime). Zašto mediji ističu "Bošnjaci ubili Hrvata", ne znam . A on čak i nije bio "čisti" Hrvat. Ja mislim da će to prije biti čista glupost i propust, nego namjera. "Hrvatske" medije uopće nije briga ni za Hrvate, ni za Hrvatsku, ni za Bošnjake, i ni za koga, osim za njihove sebične interese.

Quote:
Izvanjavam se na jeziku, ali... Je..m im mater! Prvo trojici koji su počinili ovaj zločin. Onda kukavicama koji su stajali i gledali. Konacno i urednicima 'Dnevnik.hr' sto koriste ovu situaciju za svoje propagandne svrhe. Ističu da su ubice bili Bošnjaci . Pa kako je to samo divno. Može mi neko od članova iz Hrvatske objasniti u čemu je poenta?
Ako je ovo izričito spominjanje nacionalnosti napravljeno s namjerom, onda ne znam s kakvom. Ne postoji nikakvo zaoštravanje odnosa s Bošnjacima na službenoj razini.

Kod "hrvatskih" medija u Hrvatskoj imaš obrnuti fenomen. Npr. kad neki Hrvat u nekadašnjim okupiranim područjima Hrvatske baci makar i grumen zemlje na neku kuću Srba-povratnika, razdreče se sve novine i TV i odbori za ljudska prava o tom kako "Hrvati malteretiraju jadne Srbe". A često se ne mora raditi ni o kakvoj nacionalnoj netrpeljivosti, nego možda o nekoj seoskoj svađi oko, što ja znam, međe ili tako nečega. S druge strane, prije nekoliko dana neki Srbin ubio taksista Hrvata u okolici Benkovca i nikom ništa, ne bruje mediji. Nije jasno je li se radilo o etničkoj netrpeljivosti u ovom konkretnom slučaju ili ne.

Quote:
Odlično poznajem situaciju u glavnom gradu BiH, i mentalitet ljudi. Pogledas pogresnu osobu poprijeko, i odmah te napadne. Radi tih gluposti svakog mjeseca u Sarajevu bude mrtvih i povrijeđenih.
Stvarno?

Quote:
Ali neka su gospoda sa Dnevnik.hr iskoristili i ovu tragediju, jedan ugašeni mladi život, da promoviraju o lošim muslimanim, i jadnim Hrvatima u Sarajevu. Ma dajte molim vas. Iza ovoga nema ni trunke nacionalne mržnje, nego samo 3 mladića pod previlikim utjecajem testosteronam i jedna veoma nesposobna vlast.
Ma vjerujem, uostalom i sam direktor tog katoličkog centra je rekao takvo nešto.

Samo jednu stvar ti kažem: dnevnik.hr (koji je dio NoveTV) i slični mediji, sve ako ovako nešto rade i namjerno, to ne rade zato što bi bili "ultrahrvatski" (jer to nisu, prije su antihrvatski), nego zato što služe nekim prizemnim interesima moćnika politike (netko im prišapnuo da treba zaoštravati s Bosnom, tko zna iz kakvih razloga, možda iz nekakvih koji nemaju nikakve veze s hrvatskim interesima, nego s nekim stranim geopolitičkim interesima, neću sad ulaziti u teorije urota i slično). A sve da to i radi iz nekog "ultrahrvatstva" (što je poptuno isključeno), takvo lažno "hrvatstvo" (koje se temelji na lažnim optužbama i potpirivanju niskih strasti) ne bih podržavao, mislio bih da je to kriv način štićenja hrvatskih nacionalnih interesa.

Quote:
U samom članku na 'Dnevnik.hr' se kaže:

"Prema njegovim riječima trojica napadača i ubijeni učenik nikad se nisu vidjeli niti poznavali."

Pa u cemu je onda poenta isticati da su Bošnjaci ubili Hrvata? Odavno nisam vidio ovako nesto providno i kontradiktorno. Jedini primjeren naslov bi bio 'Tri nasilnika ubili nevinog dječaka', a ne koristiti ovu jeftinu propagandu koja smrdi do neba.
No, znači autor članka protuslovi samom sebi...

Quote:
Gorim, vrijem, i svega mi je preko glave, zato se unaprijed izvinjavam ako sam se u postu ponavljao i cinio grub.
Nema veze.

Last edited by Marcus Marulus; Sunday, February 10th, 2008 at 11:25.
Reply With Quote
  #3 (permalink)     Quote this post in a PM
Vincent's Avatar

Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.

Quote:
Originally Posted by Marulus View Post
Eh, Hoha. Balkan? Kažeš Balkan?
Ma ne kažem

Šalim se, nravno da sam rekao 'balkan', ali ta rijec nema za mene nikakvu tezinu. Ovaj moj post zadnji sam napisao u nekakvom stanju ljutnje, te mi je 'balkan' prva rijec koja mi je pala na pamet. Prije sam mislio na ex-Yu podrucje, koje mi je svakim danom sve manje i manje jasno.

Ma uglavnom, pod pritiskom strasti i vremena pogresan izbor rijeci. Izvinjavam se.

Ali hvala za taj slučaj u Švicarskoj koji si naveo. Ponovno... veoma 'interesantna' situacija. heh

Quote:
Stvarno?
Da. Baš jučer je jedan momak, 20 godina, dobio metak u glavu, od svoga vršnjaka. Eno... doktori se bore za njegov zivot. Desilo se to u jednom istaknutom i posječenom Sarajevskom nocnom klubu, u koji i ja izlazim, i koji bi inace trebao vaziti za 'kulturnija' mijesta u gradu.

Prije nekoliko dana su dva momka (cigani-Romi/kako god) presrela neku staricu ispred lifta i zapalili je. Podlegla je povredama u bolnici. itd.

A kada se samo sjetim svog srednjoskolskog vremena... koliko boksera, nozeva, tuca... heh

Quote:
Očito je da se u ovom slučaju ne radi o nacionalnoj netrpeljivosti jer, kako i sam kažeš, niti su se poznavali, a i po imenu ne bi bilo jasno koje je nacionalnosti (mnogo Bošnjaka nosi ime Denis, nije neki Ivica, Frane ili Ante, nekakvo hrvatsko ime). Zašto mediji ističu "Bošnjaci ubili Hrvata", ne znam . A on čak i nije bio "čisti" Hrvat. Ja mislim da će to prije biti čista glupost i propust, nego namjera. "Hrvatske" medije uopće nije briga ni za Hrvate, ni za Hrvatsku, ni za Bošnjake, i ni za koga, osim za njihove sebične interese.

Ako je ovo izričito spominjanje nacionalnosti napravljeno s namjerom, onda ne znam s kakvom. Ne postoji nikakvo zaoštravanje odnosa s Bošnjacima na službenoj razini.

Ma vjerujem, uostalom i sam direktor tog katoličkog centra je rekao takvo nešto.

Samo jednu stvar ti kažem: dnevnik.hr (koji je dio NoveTV) i slični mediji, sve ako ovako nešto rade i namjerno, to ne rade zato što bi bili "ultrahrvatski" (jer to nisu, prije su antihrvatski), nego zato što služe nekim prizemnim interesima moćnika politike (netko im prišapnuo da treba zaoštravati s Bosnom, tko zna iz kakvih razloga, možda iz nekakvih koji nemaju nikakve veze s hrvatskim interesima, nego s nekim stranim geopolitičkim interesima, neću sad ulaziti u teorije urota i slično). A sve da to i radi iz nekog "ultrahrvatstva" (što je poptuno isključeno), takvo lažno "hrvatstvo" (koje se temelji na lažnim optužbama i potpirivanju niskih strasti) ne bih podržavao, mislio bih da je to kriv način štićenja hrvatskih nacionalnih interesa.
Necu na svaki dio odgovoriti posebno, jer se ponavlja, kako sam se i ja ponavljao pisuci prosli post

Kratko receno, odgovrio si mi dovoljno sa: "Samo jednu stvar ti kažem: dnevnik.hr (koji je dio NoveTV) i slični mediji, sve ako ovako nešto rade i namjerno, to ne rade zato što bi bili "ultrahrvatski" (jer to nisu, prije su antihrvatski)..."

Znam da ne postoje nikakve tenzije, a još manje ima potreba za tenzijama izmedju Bošnjaka (i ako se ja ne smatram jednim) i Hrvata, a posebno ne u Sarajevu.

Samo sam se zapitao koji to bolesni um moze smrt jednog djecaka iskoristiti da bi dosao do svoga sebicnog cilja. Samo sam se pitao na sta je ljudsko drustvo, u globalu, spalo. Nisam ni mislio da ovo ima veze sa hrvatstvom Hrvata, nego iskljucivo sa 'Dnevnik.hr' portalom i tim... egocentricnim monstrumima iza njega.

Quote:
Kod "hrvatskih" medija u Hrvatskoj imaš obrnuti fenomen. Npr. kad neki Hrvat u nekadašnjim okupiranim područjima Hrvatske baci makar i grumen zemlje na neku kuću Srba-povratnika, razdreče se sve novine i TV i odbori za ljudska prava o tom kako "Hrvati malteretiraju jadne Srbe". A često se ne mora raditi ni o kakvoj nacionalnoj netrpeljivosti, nego možda o nekoj seoskoj svađi oko, što ja znam, međe ili tako nečega. S druge strane, prije nekoliko dana neki Srbin ubio taksista Hrvata u okolici Benkovca i nikom ništa, ne bruje mediji. Nije jasno je li se radilo o etničkoj netrpeljivosti u ovom konkretnom slučaju ili ne.
Zanimljivo, zar ne? Mrzim to. Kada se odigrala prijateljska nogometna utakmica izmedju Hrvatske i BiH, bila je jedna tuča ovdje u Sa, između riječana i sarajlija. Kada za to saznadoh, znao sam sta ce mediji napisati: 'Hrvati se potukli sa Bošnjacima'! Nije niko spomenuo da je medju tim 'Bošnjacima' bilo i Hrvata iz Sarajeva, znaci ponovno cisto huliganstvo, a nacionalizam ni na vidiku (to mogu garantovati jer poznajem osobno ucesnike tuce). Takodjer niko nije spomenuo da su se 99 % ostalih navijaca iz obje drzave ponasali bratski, i druzili u jednoj ugodnoj atmosferi.

Quote:
Nema veze.
Hvala.

I mnogo hvala na opsirnom odgovoru!

Last edited by Vincent; Saturday, February 9th, 2008 at 20:13.
Reply With Quote
  #4 (permalink)     Quote this post in a PM
Vincent's Avatar

Evo slike ubica. Pogledajte ih. Pa ako se moramo ovih i sličnih sada i bojati, ako su ova dijeca sposobna ubiti, pitam se gdje ode ovo društvo i grad, pitam se svaku sekundu???? Gdje...

Najjadnija je izjva ovog Sikirice (17 godina): "Ne možete mi ništa". Jadno, jer je u pravu. Takav je zakon. Maloljetan je, ne moze mu se nista.

Evo je svugdje po Sarajevu poljepljeno:

#5 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Sunday, February 10th, 2008
Senior Moderator

Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.

Što se može...Slaveni su po prirodi nasilni...
Reply With Quote
  #6 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Monday, February 11th, 2008
Monolith's Avatar
Ghost

Last Online: 6 Minutes Ago 12:00
Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.

Quote:
Kao što je prije godinu dana rekao talijanski predsjednik Napolitano: "krvoločni Slaveni"...
  #7 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Monday, February 11th, 2008
Vincent's Avatar

Quote:
Originally Posted by Monolith View Post
Kao što je prije godinu dana rekao talijanski predsjednik Napolitano: "krvoločni Slaveni"...
Ma ne. I ona trojica hrvata što ubiše švicarca su iz BiH. Znaći... krvoločni bosanci.
  #8 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Tuesday, February 12th, 2008
New Member

Last Online: Tuesday, February 12th, 2008 01:49
DenisJeAndjeo 's reputation has not travelled afar.

Samo da ispravim...Denisov otac je bio Jasmin Konakovic i nije poginuo u ratu..poginuo je 26-og januara 1999 u saobracajnoj nesreci u Kuvajtu u gdje je otisao na rad. Denisu bilo samo 7 godina..Otud tolika ljubav njegove manje, dede i bake, samo su njega imali i samo za njega zivjeli..
Da, neko bi za Jaska rekao da je musliman, tada je bio jedno mirno bice, Denis je u tome bio na njega..Ana Mrnjavac je hrvatica..Denis nije nosio nikakav lancic sa krizem oko vrata, kako su mediji navodili, pa "isprovocirao"..Ovu trojicu gadova nije poznavao, iritirala ih je njegova bezazlenost, njeznost, uljudnost..znali su da njega mogu da srede njih trojica naoruzanih do zuba "junaka", smradovi jedni..Povod prema tome nije iz nacionalnog razloga, ali je ipak cinjenica da je najvise "jalija" iz redova pridoslih sandzaklija..Da li su oni krivi? Koliko i svi ostali gradjani Sarajeva, a kriva je vlast koja nije nista preduzela povodom kriminala u rastu..Sram da ih bude, djubrad pohlepna..Kakav je to grad u kome djeca odrastaju sa bokserima i cakijama? Smrdljiv, da ga nema smrdljivijeg..
Reply With Quote
  #9 (permalink)     Quote this post in a PM
Monolith's Avatar
Ghost

Last Online: 6 Minutes Ago 12:00
Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.

Samo da kažem da je žalosno to što se dogodilo. Slažem se sa Hohenheimom, ako se ljudi trebaju bojati onakve djece, u kakvom to svijetu živimo?
Quote:
Originally Posted by DenisJeAndjeo View Post
Kakav je to grad u kome djeca odrastaju sa bokserima i cakijama?
Grad koji je bio žrtva neviđenog nasilja od '92 do '96...

Last edited by Monolith; Tuesday, February 12th, 2008 at 10:09.
Reply With Quote
  #10 (permalink)     Quote this post in a PM
Junior Member

Last Online: 2 Weeks Ago 03:09
Pro Patria shows some promise.

Quote:
Sad si me sjetio na starije knjige hrvatske povijesti u kojima se Slaveni idilično opisuju kao miroljubiv i gostoljubiv narod koji živi u demokratskim rodbinskim zajednicama.
Reply With Quote
  #11 (permalink)     Quote this post in a PM
Heretik's Avatar
Savorgnan's long lost younger brother

Last Online: 6 Days Ago 12:37
Blog Entries: 1
Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.

Quote:
Originally Posted by Monolith View Post
Meni je to zapravo laskalo...

________

"There are no facts, only interpretations."

"Perhaps I know why it is man alone who laughs: He alone suffers so deeply that he had to invent laughter."

________

"Human existence must be a kind of error...it may be said of it, 'it is bad today and every day it will get worse, until the worst of all happens'. "

________

Reply With Quote
  #12 (permalink)     Quote this post in a PM
Vincent's Avatar

Quote:
Originally Posted by DenisJeAndjeo View Post
Samo da ispravim...Denisov otac je bio Jasmin Konakovic i nije poginuo u ratu..poginuo je 26-og januara 1999 u saobracajnoj nesreci u Kuvajtu u gdje je otisao na rad. Denisu bilo samo 7 godina..Otud tolika ljubav njegove manje, dede i bake, samo su njega imali i samo za njega zivjeli..
Da, moja greska. Obrnuo sam uloge. Mama mu je Hrvatica, a tata bio Musliman, borio se u Armiji BiH, ali poginuo u saobracajnoj nesreci. Sorry. Ali ostaje ista poenta. Bio je iz mješovitog braka.
  #13 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Thursday, February 14th, 2008
Vincent's Avatar

The slavs strike again...

+ YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  #14 (permalink)