|
|||||||
| Register | Blogs | FAQ | Forum Rules | VB Image Host | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
| South Balgarski, Hrvatski, Makedonski, Slovenščina, Srpski, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
Quote:
Last edited by Marcus Marulus; Saturday, November 10th, 2007 at 19:39. |
|
||||
|
Quote:
|
|
||||
|
Quote:
Ali je isto tako smiješno i bez veze da povjesničar Tvrtko Jakovina tako silno moralizira oko toga i da mediji tomu posvećuju toliku pozornost. |
|
||||
|
A cuj, prijetili su mu, on je to iznio u javnost. Ne vidim da se spusta na nekakvu "razinu" nego samo kaze.
![]() ________ "There are no facts, only interpretations." "Perhaps I know why it is man alone who laughs: He alone suffers so deeply that he had to invent laughter." ________ "Human existence must be a kind of error...it may be said of it, 'it is bad today and every day it will get worse, until the worst of all happens'. " ________ ![]() |
|
||||
|
Quote:
A inače ne vidim nijednog razloga zašto bih simplatizirao s ovim radikalnim Jugoslavenom Tvrtkom Jakovinom. (inače je poznat kao takav, ne kažem da je radikalni jugosloven zbog ovog slučaja) |
|
||||
|
Da, komunjara jest ali je i vrhunski strucnjak dok ne trabunja o lokalnoj politici jer je tu indoktriniran previse.
Citao sam par njegovih tekstova o americkoj politici i tip zna znanje. Inace, ekipa sa Filozofskog u ZG su redom komunjare (i profesori i studenti).
![]() ________ "There are no facts, only interpretations." "Perhaps I know why it is man alone who laughs: He alone suffers so deeply that he had to invent laughter." ________ "Human existence must be a kind of error...it may be said of it, 'it is bad today and every day it will get worse, until the worst of all happens'. " ________ ![]() |
|
||||
|
Quote:
Njegove knjige "Socijalizam na američkoj pšenici" i "Američki komunistički saveznik" vrijedi pročitati. Quote:
Više se vrijedi samoobrazovati. |
|
||||
|
Quote:
A i ne bas (sto se studenata tice) jer su neke anarho komunjare pa sam se jedino oko anti-globalizacije nasao s njima kad sam, nazalost, morao provesti jedno jutro u njihovu drustvu. ![]() Ne ponovilo se. ![]()
|
||||
|
Quote:
Taj njihov anarho-komunizam je k... od ovce. Imao sam se prilike uvjeriti se u to, jer sam dolazio s njima u kontakt, ne samo jedno jutro nego i češće. Oni zapravo kaoti imitiraju (na svoj snobovsko-malograđanski način) taj neki antiglobalizacijski pokret u svijetu, koji, da bi ironija bila veća, uoće nije antiglobalizacijski. Taj naziv "antiglobalizatori" nametnuli su im drugi. Oni su isto za globalizaciju, ali na drugi način od onoga na koji je provode Amerikanci. To su dvije struje globalizma: ta američka i ta anarho-komunistička. Dvije frakcije iste stvari. Govna jedni i drugi. |
|
||||
|
Slazem se od rijeci do rijeci.
Papci i pickice svi odreda... Izigravaju neki kurac a tatica u novom Mercedesu po njih dolazi. Nije da se opterecujem njima... Apsolutno nebitna bagra.
|
||||
|
A onda se izdrogirao i pljusnuo u more. I sad je to kao velika tragedija bila... Bla bla...
|