Stirpes  

Go Back   Stirpes > Ethnic Forums > Славия - Slavija > South

South Balgarski, Hrvatski, Makedonski, Slovenščina, Srpski, etc.

Reply

Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Thursday, November 8th, 2007
Vincent's Avatar
St. Vurdalak's special orphan

Last Online: 27 Minutes Ago 10:52
Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.
Big grin Šešelj: Dajte mi najvišu kaznu jer besmrtnoj duši ne možete ništa

Samo pogledajte...

Šešelj: Dajte mi najvišu kaznu jer besmrtnoj duši ne možete ništa - DNEVNIK.hr

Last edited by Marcus Marulus; Friday, November 9th, 2007 at 11:43.
Reply With Quote
  #2 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Friday, November 9th, 2007
Senior Moderator

Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.
Default Re: Šešelj: Dajte mi najvišu kaznu jer besmrtnoj duši ne možete ništa

Govor je stvarno za pet....
Reply With Quote
  #3 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Monday, November 12th, 2007
Monolith's Avatar
Ghost

Last Online: 19 Minutes Ago 10:59
Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.

Quote:
Originally Posted by Plethon View Post
Govor je stvarno za pet....
Da, za pet dodatnih godina zatvora. A što je najgore, ima stvarno puno sljedbenika, i sad izigrava nekog mučenika.
Očekujem da će još nekoliko puta spomenuti "belosvetsku zaveru" protiv Srbije i Srba, napose od strane Vatikana i Njemačke, te dodati još koju o "sotonskom sluzi Jovanu Pavlu 2." i sl.
  #4 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Monday, November 12th, 2007
Senior Moderator

Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.

Quote:
Originally Posted by Monolith View Post
Da, za pet dodatnih godina zatvora. A što je najgore, ima stvarno puno sljedbenika, i sad izigrava nekog mučenika.
Očekujem da će još nekoliko puta spomenuti "belosvetsku zaveru" protiv Srbije i Srba, napose od strane Vatikana i Njemačke, te dodati još koju o "sotonskom sluzi Jovanu Pavlu 2." i sl.
Ma da, njegova stranka najjača je u Srbiji. Pod Tomom Grobarem.
Reply With Quote
  #5 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Monday, November 19th, 2007
Heretik's Avatar
Savorgnan's long lost younger brother

Last Online: 1 Week Ago 12:37
Blog Entries: 1
Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.

Meni je Seselj zabavan sad. Kad prozbori onim svojim retardiranim glasom suze mi krenu od smijeha. Takav krvnik a ni pricati ne zna kako se dolikuje.

Prijevod ovog teksta za Seselja:
Meni je Seselj zabavan sad. Kad pvozbovi onim svojim vetavdivanim glasom suze mi kvenu od smijeha. Takav kvnik a ni pvicati ne zna kako se dolikuje.

________

"There are no facts, only interpretations."

"Perhaps I know why it is man alone who laughs: He alone suffers so deeply that he had to invent laughter."

________

"Human existence must be a kind of error...it may be said of it, 'it is bad today and every day it will get worse, until the worst of all happens'. "

________

Reply With Quote
  #6 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Sunday, December 9th, 2007
Slavni's Avatar
Senior Member

Last Online: Wednesday, July 9th, 2008 15:47
Slavni is noble of speech.Slavni is noble of speech.

Hocete li vi 'Hrvati',bar oni iz Hercegovine i Dalmacije,otici nekad u selo odakle su vam pradjedovi i posjetiti neko staro groblje,pa vidjeti jesu li krstovi orjentisani istocno ili zapadno? Saznati koju se ste krsnu slavu slavili? Upoznajte pretke,upoznajte Gopoda naseg,nek vam oprosti,molim se za vas,da ne ispastate grijehe predaka,tako vam Bog pomog'o.
''During the five years we demonstrated all that we knew and were able to do, all our powers, but also our frailties. We were united and strong, surpassing both others and ourselves. We fascinated the world, both friends and enemies, with our dignified and fervent resistance to new world order which favoured our enemies and their genocidal plans of obliterating the Serb people.''
Dr.Radovan Karadzic
http://www.savekosovo.org/
http://istina.srpskinacionalisti.com/
Reply With Quote
  #7 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Monday, December 10th, 2007
Senior Moderator

Quote:
Originally Posted by Slavni View Post
Hocete li vi 'Hrvati',bar oni iz Hercegovine i Dalmacije,otici nekad u selo odakle su vam pradjedovi i posjetiti neko staro groblje,pa vidjeti jesu li krstovi orjentisani istocno ili zapadno? Saznati koju se ste krsnu slavu slavili? Upoznajte pretke,upoznajte Gopoda naseg,nek vam oprosti,molim se za vas,da ne ispastate grijehe predaka,tako vam Bog pomog'o.
U tim krajevima su uvijek bili Hrvati a ne nikad nikakvi Servi (Serbi? Srbi?), ime i nacija totalno nepoznata na tim prostorima do vremena Turaka. I nakon toga se to ime, preko Pećke patrijaršije, počelo primjenjivati na sve pravoslavce.

A cijeli mit o tobože masovnim prekrštavanjima pravoslavaca u katolike u Dalmaciji i Hercegovini stvorio je kvazi-"istoričar", megaloman i mitoman Nikodim Milaš iz Šibenika (u svojoj knjizi Pravoslavna Dalmacija).

Zanimljivi ste kako stalno trabunjate jedno te isto već zadnjih 150 godina, izmišljena povijest, megalomanija, već je postalo dosadno...

Vrati se svojim vlaškim korijenima i uzmi neko rumunjsko ime...i idi na neki katun ovce čuvati...

Last edited by Marcus Marulus; Monday, December 10th, 2007 at 10:33.
Reply With Quote
  #8 (permalink)     Quote this post in a PM
Rex Chroatorum's Avatar
Junior Member

Last Online: Thursday, May 8th, 2008 09:00
Rex Chroatorum has earned the respect of peers.

Quote:

ahhaha, mnogo si bree smesan, pa jel ti znas da je cijela istocna hercegovina bila katolicka do 19 st., u to vrijeme dolazi do sukoba vrhbosanskog nadbiskupa sa hercegovackim franjevcima, franjevci odlaze iz istocne hercegovine a bisku ne salje petrovce te tako taj kraj ostaje bez katolickog svecenstva, to iskoristava pravoslavna crkva i od tada je istocna hercegovina pravoslavna i srpska, toliko o prekrstavanjima
Reply With Quote
  #9 (permalink)     Quote this post in a PM
Slavni's Avatar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Rex Chroatorum View Post
ahhaha, mnogo si bree smesan, pa jel ti znas da je cijela istocna hercegovina bila katolicka do 19 st., u to vrijeme dolazi do sukoba vrhbosanskog nadbiskupa sa hercegovackim franjevcima, franjevci odlaze iz istocne hercegovine a bisku ne salje petrovce te tako taj kraj ostaje bez katolickog svecenstva, to iskoristava pravoslavna crkva i od tada je istocna hercegovina pravoslavna i srpska, toliko o prekrstavanjima
Aaa, zato u istocnoj Hercegovini nema pravoslavnih manastira starijih od 100 godina.Sad mi je jasno.Pa i ja sam onda neki Hrvat,tisucu mu vafli capljinskih...
''During the five years we demonstrated all that we knew and were able to do, all our powers, but also our frailties. We were united and strong, surpassing both others and ourselves. We fascinated the world, both friends and enemies, with our dignified and fervent resistance to new world order which favoured our enemies and their genocidal plans of obliterating the Serb people.''
Dr.Radovan Karadzic
Reply With Quote
  #10 (permalink)     Quote this post in a PM
Senior Moderator

No dobro, Rex Chroatorum je pretjerao: istočna Hercegovina bila je većinski pravoslavna već u 19. stoljeću i prije, ali je tamo živjela i značajna manjina katolika.

Međutim, to ni malo ne umanjuje apsurdnost srpskih megalomanskih tvrdnji o Srbima svima i svugdje, ta da bi ovi bili pokatoličeni Srbi, te da bi oni bili pokatoličeni Srbi. To je naprosto smiješno.
Reply With Quote
  #11 (permalink)     Quote this post in a PM
Slavni's Avatar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Plethon View Post
No dobro, Rex Chroatorum je pretjerao: istočna Hercegovina bila je većinski pravoslavna već u 19. stoljeću i prije, ali je tamo živjela i značajna manjina katolika.

Međutim, to ni malo ne umanjuje apsurdnost srpskih megalomanskih tvrdnji o Srbima svima i svugdje, ta da bi ovi bili pokatoličeni Srbi, te da bi oni bili pokatoličeni Srbi. To je naprosto smiješno.
Vidim da si razuman,pa bih volio da jednom uporedimo misljenja o knjizi ''Hercegovina'' Jefte Dedijera,sad ti nesto nisam bas dobar sa vremenom.
Dr.Radovan Karadzic
Reply With Quote
  #12 (permalink)     Quote this post in a PM
Rex Chroatorum's Avatar
Junior Member

Last Online: Thursday, May 8th, 2008 09:00
Rex Chroatorum has earned the respect of peers.

Nisam u nicem nit pretjerao nit sam ista slagao, sve sto sam reko iza toga i stojim, u istocnoj hercegovini pravoslavci nisu bili vecina do 19 st, ne kazem da ih nije bilo vec da nisu bili vecina
Reply With Quote
  #13 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Tuesday, December 11th, 2007
Heretik's Avatar
Savorgnan's long lost younger brother

Last Online: 1 Week Ago 12:37
Blog Entries: 1
Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.

Quote:
"Ubiiiij seeee, objesi seeeee, zastoooo da zivis bez njeeeeeeeeeeee...?"

________

"There are no facts, only interpretations."

"Perhaps I know why it is man alone who laughs: He alone suffers so deeply that he had to invent laughter."

________

"Human existence must be a kind of error...it may be said of it, 'it is bad today and every day it will get worse, until the worst of all happens'. "

________

Reply With Quote
  #14 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Monday, December 17th, 2007
Senior Member

Last Online: Thursday, May 29th, 2008 12:30
Ostrogorski 's opinion is sought out by learned men.Ostrogorski 's opinion is sought out by learned men.Ostrogorski 's opinion is sought out by learned men.Ostrogorski 's opinion is sought out by learned men.

Ma ovo je klasična trol tema, samo ne razumem šta se kog đavola prepirete. Svi mi znamo šta jedni o drugima i sopstvenim političarima, kulturi i odnosima mislimo, tako da ovo stvarno nema svrhe.

Mislim, ako hoćete da unapredite južnoslovensku sekciju ( koja je definitivno postala sranje) izbegavajte teme koje se tiču međusobnih odnosa.

Niko od nas nije došao na ovaj forum zbog svađe sa onima drugima, već zbog nekih drugih stvari, nadam se. Tih internet srpsko-hrvatskih arena ima na milione da bi i ovaj forum pretvorili u isto...
Reply With Quote
  #15 (permalink)     Quote this post in a PM
Slavni's Avatar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Ostrogorski View Post
Ma ovo je klasična trol tema, samo ne razumem šta se kog đavola prepirete. Svi mi znamo šta jedni o drugima i sopstvenim političarima, kulturi i odnosima mislimo, tako da ovo stvarno nema svrhe.

Mislim, ako hoćete da unapredite južnoslovensku sekciju ( koja je definitivno postala sranje) izbegavajte teme koje se tiču međusobnih odnosa.

Niko od nas nije došao na ovaj forum zbog svađe sa onima drugima, već zbog nekih drugih stvari, nadam se. Tih internet srpsko-hrvatskih arena ima na milione da bi i ovaj forum pretvorili u isto...
Vidis,sokole,i ja se trudim da te gluparije smjestimo u onaj dio,na nasem jeziku,kako ga god ko zvao,da se ne blamiramo.Ali sada ce neko da se javi i kaze : ''Zakaj si nazval te teme srpsko-HRVATSKE,zakaj ih nesi nazval HRVATSKO-srpske,ne?Kuzis stari?'' Svi smo u kurcu dok ne shvatimo da sa nama manipulisu kako god hoce,i da mi mozemo opet zaratiti,ne kad se vekome od nas ''digne kita'' da ratuje,vec kad onaj glavni komandant to odluci.Ocemo li jednom za vjeki vjekova ostaviti te teme,ili pricati na jeziku samo nama znanom i prestati sa ovim zajebancijama?Ovo nije cetnicko-ustaski forum,niti bojno polje...Ne dirajte nas gdje ne treba...Imamo mi vecih problema od Hrvata,kao sto ni vasa buducnost ne zavisi od Srba...Osim,mozda,u BiH.
Dr.Radovan Karadzic
Reply With Quote
  #16 (permalink)     Quote this post in a PM
Slavni's Avatar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Rex Chroatorum View Post
Nisam u nicem nit pretjerao nit sam ista slagao, sve sto sam reko iza toga i stojim, u istocnoj hercegovini pravoslavci nisu bili vecina do 19 st, ne kazem da ih nije bilo vec da nisu bili vecina
Znaci,nema uvrede ako vas zovem bracom,jer i ja sam onda neki Hrvat,kome je predak promijenijo vjeru i postao pravoslavni Srbin,a do tad je bio katolik.I zasto da vas onda ne zovem :''Braco''.? Ipak smo mi svi Hrvati,razlicitih religija.Al mi samo nije jasno,ko su onda 'sokci'?Jesu li nam i oni neka braca?
Objasnite meni,neupucenom...
Dr.Radovan Karadzic
Reply With Quote
  #17 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Tuesday, December 18th, 2007
Senior Moderator

Quote:
Znaci,nema uvrede ako vas zovem bracom
Za mene to jest uvreda. Ne zato