|
|||||||
| Register | Blogs | FAQ | Forum Rules | VB Image Host | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
| South Balgarski, Hrvatski, Makedonski, Slovenščina, Srpski, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
Quote:
|
|
||||
|
Lijepo su ih namlatili...
![]() Trebali su i jace! A najbolje od svega sto se na takvim imbecilnim okupljanjima skupljaju slavenska plemena i slave svoje koljace. Svaka cast!
![]() ________ "There are no facts, only interpretations." "Perhaps I know why it is man alone who laughs: He alone suffers so deeply that he had to invent laughter." ________ "Human existence must be a kind of error...it may be said of it, 'it is bad today and every day it will get worse, until the worst of all happens'. " ________ ![]() |
|
|||
|
Quote:
A inače to je Stormfront-ekipa. |
|
|||
|
Quote:
Možda si ih ti pomiješao s organizacijom "64 županije" koja jest mađarska ekstremno nacionalistička organizacija koja djeluje u Vojvodini. |
|
|||
|
Nacionalni stroj je "organizacija" iza koje se u stvari krije Blood and Honour Serbia. To jest, to je jedna te ista stvar samo pod različitim imenima.
A ovaj mađarski pokret se zove "64 županije". |
|
||||
|
Prema podacima izgleda da je Davidović jedini Srbin u ovoj grupi. 30 uhapsenih, a od njih je bilo: 8 Bugara, 11 Slovaka, i nekoliko Poljaka i Slovena.
Last edited by Marcus Marulus; Friday, October 12th, 2007 at 09:35. Reason: typos |
|
|||
|
Quote:
Quote:
|
|
|||
|
Pa ne baš. Na celom skupu nije bilo više od 50ak ljudi, a 90% su bili Srbi među njima. Originalni plan je bio da na skupu govore Davidović, Petrović - nezvanični "vođa" srpske Krv & čast divizije, Maksimović - neopaganin i "čuveni" internet ratnik, po jedan govornik iz rumunske "Nuoa dreapta-e" i grčke "zlatne zore" i još nekoliko ljudi, ali na kraju, zbog policijske zabrane, odustali su od toga.
Ima snimaka na youtube-u pa vidite sami. |
|
|||
|
|
|
||||
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Dobar deo ljudi, koji su bili tamo, znam lično ili iz viđenja, tako da nemoj da sumnjaš da pričam napamet. A kad, gde i kako su ovi Slovaci uhapšeni mi nije poznato.
|
|
|||
|
Očigledno nemate pojma o čemu pričate.
Kao prvo, neo nacisti, šta? Neko je previše visio na B92 forumu, ja sam bio. Da li bi neki od vas radije šetali sa Čankom i ekipom? Županija 64 nema nikakve veze sa ovim, pa pobogu, to ti je Mađarska fašistička stranka, neko zna šta je fašizam? Ako malo razmislite, doćićete do zaključka da je nemoguće da oni marširaju zajedno sa Srbima na skupu ovakve vrste. Uhapčeni su Slovaci, Bugari, Slovenci (NE SLOVENI!!!!!!!!) koji su bili u Novom Sadu, ali ne u grupi sa Davidovićem i ekipom, formiralo se nekoliko grupa ljudi, KiČ, Obraz, raznorazne grupe nacista, patriota, po celom Novom Sadu. U incidentu su bili isključivo Srbi. Last edited by The Reaper; Wednesday, October 17th, 2007 at 17:53. |
|
||||
|
Inace, nije li Davidovic zidovsko prezime?
![]()
![]() ________ "There are no facts, only interpretations." "Perhaps I know why it is man alone who laughs: He alone suffers so deeply that he had to invent laughter." ________ "Human existence must be a kind of error...it may be said of it, 'it is bad today and every day it will get worse, until the worst of all happens'. " ________ ![]() |
|
|||
|
I meni je to palo na pamet prvi put kad sam vidio.
Ajde barem mu osobno ime nije židovsko kao nekim istaknutim američkim rasistima koji će ostati neimenovani. ![]() |
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|