Stirpes  

Go Back   Stirpes > Ethnic Forums > Славия - Slavija > South

South Balgarski, Hrvatski, Makedonski, Slovenščina, Srpski, etc.

Reply

Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Friday, September 28th, 2007
Heretik's Avatar
Savorgnan's long lost younger brother

Last Online: 1 Week Ago 12:37
Blog Entries: 1
Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.Heretik is a sage.
Angry Sramota!

Ovdje mislim na presudu trojici koljaca - Mrksicu, Sljivancaninu i Radicu.

Picka im materina haska! Mater im jebem i dabogda svi odreda pokrepavali u najgorim mukama.

Ispricavam se na jeziku ali se ovo drugacije ne moze prokomentirati.

________

"There are no facts, only interpretations."

"Perhaps I know why it is man alone who laughs: He alone suffers so deeply that he had to invent laughter."

________

"Human existence must be a kind of error...it may be said of it, 'it is bad today and every day it will get worse, until the worst of all happens'. "

________

Reply With Quote
  #2 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Friday, September 28th, 2007
Vincent's Avatar
St. Vurdalak's special orphan

Last Online: 12 Minutes Ago 16:15
Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.Vincent is a deity.
Default Re: Sramota!

Totalno sam ne uključen u vanjski svijet... Šta je bilo?
  #3 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Saturday, September 29th, 2007
Senior Moderator

Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.

Ja uopće ni najmanje nisam iznenađen. Takvo nešto već sam očekivao od te zlikovačke institucije kakva je tzv. Haaški sud.

Tko je ikad mislio da je Haaški sud nekakav pravi sud, krajnje je naivno mislio (govorim o "politički korektnim" političarima i novinarima u Hrvatskoj).

Što se mene tiče, ja sam pravu narav tog "suda" uvidio već 1999., kad su počele stizati optužnice za hrvatske generale, što je praktično značilo izjednačavanje argresora i žrtve, za nekakve interese svjetskih moćnika. Kap koja je prelila čašu bila je apsurdna optužnica protiv Gotovine 2001.

Haaški sud u svojim pravilima ima odredbu da je njegova uloga ne samo da sudi za ratne zločine, nego i da piše povijest ovih prostora. (!!!!) Ako im dopustimo da nam oni pišu povijest, onda će Hrvatska ispasti agresor, a ne obrnuto. Tu je i strahotna odgovornost "hrvatskih" političara izdajnika poput Račana, Mesića i Sanadera koji su od 2000. na ovamo pristajali na sve ucjene tog "suda." Tako su žrtve Ovčare ubijene tri puta: prvi put doslovno fizički, drugi put 2000. (kad su hrvatski političari pristali da se Hrvatska izjednači s agresorom) i sada treći put s ovom sramotnom presudom.

Mislim da bi moralno bolja bila situacija da ta trojica uopće nisu osuđena nego da ih sudi ovaj lakrdijaški sud u lakrdijaškim procesima. Moje je mišljenje (a ne mora se svatko složiti s njim) da je bolja nikakva pravda nego sprdnja od pravde. Manje bi zlo bilo da ova trojica nikad ni na nakav sud nisu završili, da su ostatak života proveli mirno živeći sa svojim obiteljima, nego da su doživjeli ovakvu apsurdnu i nepravednu "presudu". Ovo ovako je mnogo veća i gora uvreda žrtvama.
Reply With Quote
  #4 (permalink)     Quote this post in a PM
Monolith's Avatar
Ghost

Last Online: 1 Minute Ago 16:27
Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.Monolith 's wisdom is legendary.

...nemam riječi.

Napravio sam thread na engleskom.

Pozdrav svima

Reply With Quote
  #5 (permalink)     Quote this post in a PM
Crvena zvezda's Avatar
Grand Member

Last Online: 21 Hours Ago 18:39
Crvena zvezda is a sage.Crvena zvezda is a sage.Crvena zvezda is a sage.Crvena zvezda is a sage.Crvena zvezda is a sage.Crvena zvezda is a sage.Crvena zvezda is a sage.Crvena zvezda is a sage.Crvena zvezda is a sage.Crvena zvezda is a sage.

Haski tribunal nije pravi sud. Takav sud u bilo kojoj zapadnoj drzavi nebi dozvolili. Njihov koncept sta je kriminalno i sta nije ide protiv legalne norme.

Jedini razlog sto postoji je za politickih razloga za zapad ("Ako ti nepozaljes (dodaj ime) do ovog datume ima ces sankcije i trebaces da radis sta mi ti kazemo sve dok ga nepozaljes.")

Pametnije bi bilo da umesto da imaju glupi sud tamo bolje da bude drzavni sudovi i nista drugo.

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules