|
|||||||
| Register | Blogs | FAQ | Forum Rules | VB Image Host | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
| South Balgarski, Hrvatski, Makedonski, Slovenščina, Srpski, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
Quote:
|
|
||||
|
A o tome nasa sjajna vlada nema ni rijeci. U biti nijedna nije imala.
Balkan...
![]() ________ "There are no facts, only interpretations." "Perhaps I know why it is man alone who laughs: He alone suffers so deeply that he had to invent laughter." ________ "Human existence must be a kind of error...it may be said of it, 'it is bad today and every day it will get worse, until the worst of all happens'. " ________ ![]() |
|
||||
|
A te monstruozne svote su otisle u dzepove vladajucih garnitura. Malo su pokrpali rupe u budzetu a ostalo pokrali.
Nista nova...
![]() ________ "There are no facts, only interpretations." "Perhaps I know why it is man alone who laughs: He alone suffers so deeply that he had to invent laughter." ________ "Human existence must be a kind of error...it may be said of it, 'it is bad today and every day it will get worse, until the worst of all happens'. " ________ ![]() |
|
||||
|
A nije da se u europi ne krade...
![]() Samo su tamo inteligentniji lopovi od nasih kretenoida. Nikad se to nece promijeniti ali treba ublaziti posljedice. Tzv. damage control. ![]()
|
||||
|
Ništa čudno kad naši prije svakih izbora idu van po instrukcije.
Jeste vidjeli Milanovića kako trči u Austriju po dopuštenje? Sjećate li se kako je Sanader isto tako išao u Austriju prije nego što je došao na vlast? Ima još jedna zanimljivost, ako ste gledali onu Latinovu emisiju od prije godinu-dvije o masonima onda se vjerovatno sjećate i da je masonska loža u Hrvatskoj ponovo osnovana nakon pada komunizma baš od strane Austrijanaca, drugim riječima hrvatska masonska loža je ogranak austrijske. A tko ima najveća "ulaganja" u Hrvatsku i tko je pokupovao većinu hrvatskih banaka? Da to su Austrijanci. Slučajnost? Sumnjam.... |
|
||||
|
Dobro, to su sad vec teorije zavjere ali ima nesto istine u tome. Koliko sam ja upucen sve loze odgovaraju jednoj, glavnoj koja je britanska (!). Makar mislim...
|
||||
|
Što je teorija zavjere? Da naši političari trče u Austriju svaki put prije izbora? Ili je teorija zavjere da je hrvatska masonska loža ogranak austrijske što su javno priznali na HRT-u? Ili je teorija zavjere da većina bankarskog sustava u vlasništvu Austrijanaca?
|
|
||||
|
Ma sve je to tocno ali ovo s masonima mi vec ide na zivce. Svima su stalno masoni odgovorni za nesto...
![]() Iako... Mozda i jesu.
|
||||
|
Quote:
A ovo, kako je rekao Zrinski, da trče po instrukcije u Austriju živa je istina, nije nikakva teorija ničega, to je sve bilo i službeno u vijestima. |
|
||||
|
Ma slazem se da trce ali teorija zavjere je da trce u lozu po dopustenja. Prije da trce naguziti se nekome u banku ili slicno.
![]()
|
||||
|
Quote:
Uostalom da me ne bi krivo shvatio, ne smatram ja da su masoni neke babaroge, masonske lože su samo mali dio, mali instrument, zabavna okupljališta globalističke elite. Ta ista globalistička elita, kako je ja nazivam, ima za cilj stvaranje svjetske vlade, uništavanje sadašnjeg pravnog-državnog poretka ili kontraliranje istog. To se radi sustavno i sistematski kroz razne supra-nacionalne institucije tipa NATO, EU, OPEC, MMF, Svjetska Banka, itd. E sad za ovo drugo već možeš reći da je teorija zavjera, iako ja smatram da i za takvu tvrdnju imamo više nego dovoljno dokaza i ti dokazi su svuda oko nas. ![]() Last edited by Zrinski; Wednesday, September 19th, 2007 at 18:00. |
|
||||
|
Quote:
|