|
|||||||
| Register | Blogs | FAQ | Forum Rules | VB Image Host | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
| South Balgarski, Hrvatski, Makedonski, Slovenščina, Srpski, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
Evo, opet me jeza lovi jer je pocela nova sezona big brothera.
Ove godine imamo i deklariranog sisača kuraca u kući. Mislim, vec mi je pun k tih reality gluposti... Tko to gleda???
![]() ________ "There are no facts, only interpretations." "Perhaps I know why it is man alone who laughs: He alone suffers so deeply that he had to invent laughter." ________ "Human existence must be a kind of error...it may be said of it, 'it is bad today and every day it will get worse, until the worst of all happens'. " ________ ![]() |
|
|||
|
Čini mi se da sve manje ljudi uopće gleda to dosadno sranje. Već se to sve skupa nekako izlizalo. Pa čak i to poigravanje s pederskim čimbenikom, i to je već postalo dosadno.
Kad je bio prvi BB, to je bila ludnica, imao si dojam da cijela nacija bulji u taj izmet, drugi put - nešto manja ludnica. Treći put imao si dojam (barem ja) da osjetno manje ljudi to gleda nego drugi put. A sad, po četvrti put, slutim da će biti još manje gledatelja. Inače, jedini pravi reality show, koji bi vrijedilo pogledati, jest "Noćna mora" Željka Malnara. On je taj svoj show imao još kad uopće taj pojam nije ni postojao, mogao bi se nazvati praocem žanra. Željko u "Noćnu moru" dovodi kretene, retarde, pijance koji se tamo kreteniziraju. BB je također kretenski. Samo je razlika u tom što "Noćna mora" zna da je kretenska, to uopće ne skriva i, štoviše, ponosi se time, dok je BB kretenizam koji pretendira na nekakvu kvazi ozbiljnost...u tom je problem... |
|
||||
|
Da, Nocna mora zna biti zanimljiva tu i tamo iako je i Malnar ishlapio pomalo. A jebiga, godine su dosle.
![]()
![]() ________ "There are no facts, only interpretations." "Perhaps I know why it is man alone who laughs: He alone suffers so deeply that he had to invent laughter." ________ "Human existence must be a kind of error...it may be said of it, 'it is bad today and every day it will get worse, until the worst of all happens'. " ________ ![]() |
|
|||
|
Quote:
![]() |
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|