|
|||||||
| Register | Blogs | FAQ | Forum Rules | VB Image Host | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
| South Balgarski, Hrvatski, Makedonski, Slovenščina, Srpski, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
Quote:
Baš se pitam hoće li postaviti kamere i u javne zahode! ![]() |
|
||||
|
Jos jedan napad na privatnost. Bas me zanima sto Ustav ima reci na ovo.
![]() ________ "There are no facts, only interpretations." "Perhaps I know why it is man alone who laughs: He alone suffers so deeply that he had to invent laughter." ________ "Human existence must be a kind of error...it may be said of it, 'it is bad today and every day it will get worse, until the worst of all happens'. " ________ ![]() |
|
|||
|
Nikoga više nije briga, ne samo za ustav, nego ni za temeljne principe normalnosti (što isključuje da te neka kamera neprekidno gleda gdje god da se nalazio). Nitko ne reagira, tzv. građani šute. Sjetim se one latinske izreke: Qui tacet, consentire videtur. (Tko šuti, smatra se da odobrava.)
|
|
|||
|
Kad ti se toliko sviđa, što onda ne staviš kameru u svoj zahod, da te policija gleda dok se "rasterećuješ"?
|
|
|||
|
Quote:
![]() |
|
||||
|
Ja niti kradem niti mlatim turiste pa mi se ne svidja.
![]() ________ "There are no facts, only interpretations." "Perhaps I know why it is man alone who laughs: He alone suffers so deeply that he had to invent laughter." ________ "Human existence must be a kind of error...it may be said of it, 'it is bad today and every day it will get worse, until the worst of all happens'. " ________ ![]() |
|
|||
|
Kako? Od ulične rasvjete te netko može vidjeti samo izbliza, a preko kamere neki tko zna koji likovi tko zna gdje.
|
|
||||
|
Bio bih sretan da ovo ima u Sarajevu. Posebno ako razmislim da sam u svom životu napadan svim stvarima... od noža, šarafcigera, do kašike. I to na svim mjestma, od centra grada, do 3 metra ispred ulaza u moju zgradu. Od cigna, pa do Bosanaca. U po bijela dana, pa i kasno u noć.
To je šta se meni dešavalo, a da ne pričam o vandalizmu po tim javnim površinama. Vjerujem da toga ima i u Hrvatskoj. Sa obzirom da bih mogao sastaviti zbirku "dnevnik jednog balije među hard-core ustašama na jadranu" (bez uvrede za Hrvate općenito, veoma su mi dragi).
|
Quote:
|
|
|||
|
Ma što ti to imaš protiv naših narodnih običaja?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zar misliš da je moguće, nakon što se utučeš "gemištima" iliti "bevandama", pjevati neku klapsku pjesmicu sotto voce, onako tiho i obzirno? Sasvim je logično, kad se pjeva Marijana ili neka druga slična pjesma u takvim prilikama, da se to radi na sav glas, tako da odjekuju sve susjedne ulice. To, naravno, treba biti začinjeno ponekim neartikuliranim zvukom. Tko ne sudjeluje u tom, moglo bi se posumnjati u njegovu spolnu orijentaciju. ![]() ![]() ![]() |