|
|||||||
| Register | Blogs | FAQ | Forum Rules | VB Image Host | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
| South Balgarski, Hrvatski, Makedonski, Slovenščina, Srpski, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=245338
GORAN VIŠNJIĆ odbio je glavnu ulogu u filmu Prljavi rat, mađarskog redatelja s prebivalištem u SAD-u Laszla Hegea, jer ga, navodno, tema filma u kojemu će se spominjati i zloglasni Arkan, ne zanima. "Htjeli smo dobiti Gorana, ali on je trenutno zauzet "Hitnom službom", pa je njegov agent odbio ulogu. Pokušao sam privatnim kanalima dostaviti mu scenarij, jer mislim da bi ga tema i obrada zainteresirali, ali posljednje što sam čuo je da nije zainteresiran" - komentirao je za Večernji list redatelj Hege. U filmu će se podrobno opisati rat u Hrvatskoj, a fokusirat će se na višenacionalni vod Hrvatske vojske koji je branio Laslovo od Arkana. Osnivač tog Internacionalnog voda bio je Eduardo Rozse-Flores, o kojem je zapravo i film. No, dosta pažnje bit će posvećeno ostalim članovima voda, novinarki CNN-a koju će četnici mučiti, te Arkanovim zločinačkim potezima, javlja Večernji list, te dodaje kako bi snimanje trebalo početi sredinom 2005. godine u okolici Budimpešte. Arkana će glumiti slavni britanski nogometaš Vinnie Jones koji je glumio u Snatchu i Swordfishu. ------------------------------------------------------------------------- Sve sto mogu reci je - Btw. za one koji nisu jos vidjeli mala poslastica ==> http://www.index.hr/clanak.aspx?id=245382 ![]() |
|
|||
|
Quote:
Quote:
|
|
|||
|
Quote:
Mene više zanima što je nedostajalo ovoj temi i mom komentaru. -> Seselj - Tudjmanov Veliki Srbin |
|
|||
|
Quote:
This movie sounds bad already lol |
|
||||
|
Višnjić je ionako Srbin(po ocu sigurno),samo taj podatak skriva ko' zmija noge.
http://www.imdb.com/name/nm0899681/bio |
|
|||
|
Za dom spremni!
Nevezano uz ovaj slučaj - svaki naš proslavljeni čovjek za kojeg se prića da mu je šukun-baka bila Vlahinja može biti iskorišten za strane ciljeve. Ne treba vjerovati svemu što piše na internetu, jer je ovaj medij idealno mjesto za takove subverzije. Npr. prije par mjeseci čak sam naišao na umetnutu glasinu na jednom blogu kako je John Malkovich također Srbin - premda za njega iz brojnih novinskih članaka i osobnih izjava znam da nije. Malkovich je bio jedan od rijetkih popularnih ličnosti koji je usred bitke za Vukovar doputovao u Zagreb, razgovarao s Tuđmanom i skretao pozornost svjetske javnosti na rat u Hrvatskoj. Naše poznate osobe bi se trebale ugledati na Kosteliće, koji uz svaki uspjeh, javno uz sebe vežu hrvatstvo, jer takovima je osobama najteže isfabricirati srpsko porjeklo - a ako već treba birati, bolje je biti etiketiran 'ultra-desnim', nego Srbinom. A što se tiće Višnjića, nemogu ništa reći za ili protiv budući da ne poznajem njegovo obiteljsko stablo, nu Hrvat se može postati i po željezu, a ne samo po krvi: "Trained as a paratrooper in the Croatian army at age 18, and volunteered to stay on for an additional three months during the war with Serbia...He ended up fighting in Slovenia when the Serbian forces led by Slobodan Milosevic attacked this now former province of Yugoslavia, planning to cleanse their Slavic homeland of "unwanted ethnicities," Croats being one of them. When Goran's tour of duty was done he returned home where the Serbian forces had begun their attacks on Croatia (by the time of his return, Croatia had declared their independence). He volunteered to join the new Croatian Army, breaking his own promise to himself to never pick up a gun again." Ukoliko je ovo istinito, Višnjić je u svakom slučaju veći Hrvat od mnogih, premda je možda nekom nevoljom i imao nekog srpskog pretka. |
|
||||
|
Iskreno i ja jako sumnjam u ovu informaciju sa tog kvazi-sajta.
To je prvi put da sam cuo tako nesto ili procitao...mislim nemam nista protiv ali jednotavno smatram da to nije tocno. |
|
||||
|
Quote:
bez ad-hominem napada, molicu vas lepo.http://forum.stirpes.net/rules.php?show=all |
|
||||
|
Quote:
![]() ________ "There are no facts, only interpretations." "Perhaps I know why it is man alone who laughs: He alone suffers so deeply that he had to invent laughter." ________ "Human existence must be a kind of error...it may be said of it, 'it is bad today and every day it will get worse, until the worst of all happens'. " ________ ![]() |
|
|||
|
Ovakvi filmomi su za mene kao sabracajna nesreca, znam da ce mi biti muka ali neka sila me vuce da ih pogledam.Drugi filmovi na "Evil Serbs" temi su "The rock" gde Nicolas Cage desarmira kutiju sa velikom Srpskom grbom poslata "Bosnjackom" decom pod navodom da sadrzi igracke. Ispostavi se da sadrzi bojni otrov!
E moj Holivud...Jel neko gledao "Behind enemy lines"? Mislim da se glumac zove Owen Wilson, igra pilota koji slucajno snimi kako Srbi kopaju masovnu grobnicu pa ga Srbi sruse PV raketom. Ceo film ga neki lik u treneci i u patikama juri preko Bosanske planine dok mu neki "Arkan look-alike" daje naredjenja. U patikama i trenerci preko Bosanskim planinama u sred zime, nezna se ko je ludji reziser filma ili taj glumac.U sred filma pilot stopira kola i naidje neki muslimani koji slusaju Elvisa(!) dok vozac izgleda kao kopija njega. Naravno nemaju vode da daju zednom pilotu ali nekom cudom nadju novu flasu koka kole .Video sam ih jos neznam koliko i uvek se dobro nasmejem zato sto :Its good to be bad!!! ![]() |
|
|||
|
E, zamalo da zaboravim, danas sam isao da pozajmim novi film i video neki koji se zove nesto slicno "US Marines". Radi se o grupu marinaca koji idu u Bosni da hapse ratnog zlocinca ali upadnu u zasedu i neki od njih su zarboljeni. Nekom slucaju naidju na grupu Ruskih specnaza koji misle da ovaj ratni zlocinac ima zlato kod sebe i pocnu zajedno saradjivati protiv Srba.
Pa ko bre narucuje ove filmove? Pentagon? US State department? Posle 45 godina pljuvanja na Ruse sad kao bajage trebaju da saradjuju protiv Srba? Ne daj boze da neki Ruski dobrovoljac slucajno pozajmi taj film bacice bombu u video klub! |