Thread: Talijani???
View Single Post
  #2 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Tuesday, March 6th, 2007
Marcus Marulus's Avatar
Marcus Marulus Marcus Marulus está offline
Senior Moderator

Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.
Default Re: Talijani???

Bilo je priče o tom. Naravno, ti si potpuno u pravu: tko su oni da pričaju o fojbama kad su oni takve zločine napravili po Hrvatskoj da ti pamet stane.

Međutim, u ovom konkretnom slučaju, moram reći da me uopće nisu impresionirali ni Mesić ni Sanader svojim navodno "oštrim" odgovorima Talijanima. Jer to smeće od političara se pokazuje jako "oštrim" kad biju neke bitke stare više od šezdeset godina. A što je s današnjom politikom? Gdje je tu oštrina? Tu su Sanader, Mesić, Račan i ostalo smeće manji od makova zrna! Pužu pred Europskom Unijom, SAD-om, NATO-om, prodali su sve što se prodati može strancima, sve one koji su se borili za Hrvatsku, predali su Haagu, postali su lakaji svjetskih moćnika (Hrvatska više nema nikakvu samostalnu vanjsku politiku!), favoriziraju tzv. manjine...Sve u svemu jad i bijeda.

A što se tih Talijana tiče, pa rasprodali su im sve hrvatske banke, popustili su im u pogledu gospodarskog pojasa. Dakle, kad se radi o stvarima vezanim za današnju politiku, onda su "naši" političari krajnje sluganski raspoloženi prema svima, uključujući i Talijane, a glume neku "žestinu" kad su u pitanju neke stare bitke od prije 60 godina.

Jad i bijeda. Gadljivo.

Zato ne mogu reći da uopće podržavam Mesića u njegovim izjavama, ravnodušan sam prema cijeloj stvari koliko su mi se zgadili. Ali on je formalno bio u pravu, nema dvojbe.

Last edited by Marcus Marulus; Tuesday, March 6th, 2007 at 16:52.
Reply With Quote