Quote:
Originally Posted by M.R.
Verjetno veš za tisti shod par tednov nazaj v Vukovarju, ki so ga pripravili ravno pripadniki navijaških skupin. Samo zato, ker se nekdo rad tepe in ustreza definiciji "huligana" še ne pomeni da ni nacionalist.
|
To što je bilo u Vukovaru je stvarno za svaku pohvalu. Bili su navijači svih većih klubova iz svih dijelova Hrvatske, i među njima nije bilo sukoba. Iskreno, nadao sam se da će biti tako ali nisam očekivao. Svi su pokazali koliko im je stalo do njihove zemlje i našeg grada heroja, i to mi je drago.
Dobro je vidjeti, za promjenu, da hrvatski narod neće mirno gledati nepravdu i ponizno šutjeti. Ima još života u nama.

Quote:
|
...ampak bodo čez nekaj časa verjetno po Evropi zaradi takšnega in drugačnega nezadovoljstva glede trenutnega sistema na sceno stopili ulični spopadi in pretepi. Vse kar je treba je imeti čimveč takšnih ljudi na svoji strani in to je to.
|
Hm, tu se slažem. Kad-tad će u Europi doći do toga, jer stvari ne mogu vječno ovako. Možda je takve dobro imati na svojoj strani, ali ja im nikad ne bih dao potpuno povjerenje.
Ne znam.. Ne daj Bože da se ikad nađem u takvoj situaciji. Možda istu stvar kao i oni, možda ne..