Quote:
Originally Posted by M.R.
Osobno ne vidim problema ako se tuče rockere metalce ili ne znan koga, jer me boli kurac za njih. Navijačke grupe u Hrvatskoj so nacionalističke, ne znam zašto bi bili 'kreteni' samo zatu što vole da se tuče. Ova akcijo "čiščenje grada" moglo bi se napraviti i odvje u Sloveniji. 
|
Jaki su mi ti nacionalisti kad se tuku međusobno.. Nisu kreteni jer se vole tući, nego zato što ljudi znaju i poginuti zbog tih sranja.
Ja osobno znam par starijih
Boysa i svi mi kažu da su sve ovo što se dogodilo proteklih dana zakuhali nabrijani klinci koji žele ispasti face. npr. "Agram boysi" traže grupu ljudi (koja slavi rođendan u parku) piće i nakon što im to ovi odbijaju dati, "Agram boysi" ih napadaju. Tip iz rulje poteže nož na jednog od "boysa" i ubije ga. Da nisu sami skuhali sranje, dečko bi bio živ. Pa mi ti reci jesu li to nacionalisti ili bahati klinci željni dokazivanja..
Quote:
Originally Posted by Marulus
Klinci? Većina su u dvadesetima...
|
Pričam za ove koji su bili na Ribnjaku i pokrenuli cijelo sranje. Dečko koji je umro je imao 18 godina, a njegov brat koji je bio s njim je imao 16. Mislim da to dovoljno govori. Ja imam brata koji ima 17 i klinac je.
I sad slijedi krvna osveta u maniri Crnogoraca i Albanaca.