Wednesday, February 6th, 2008
|
|
Senior Moderator
|
|
Last Online: 10 Hours Ago 18:34
|
|
Re: Slavenska solidarnost ***** 5 zvezdica :)
Quote:
Originally Posted by slavic-unity.org
Pozdrav ljudi, moje Ime je Mirko, potomci su mi iz Crnogorsko srpskog plemena Rovci sa strane oca, a sa strane Majke su mi Meštrovići. Izvinjavam se za ovaj thread, žalim ako ču uvrediti kakvog moderatora ali ja stvarno neznam gde jih ovde dobiti pa sam dobio ideju da me vide preko threada  . Ima več neko vreme što sam zaniman za slavizam i za nekakvo slavensko solidarnost, uniju ili kako hoćete. Uglavnom otvorijo sam forum portal o tome, pa tražim sada I druge forume preko interneta koji bi se zanimali da bi se povezali, Čim više nas ima, BOLJE JE  ! Forum link je : Welcome To Slavic-Unity - Automatic Page Forwarding... , molim vas moderatori nemojte da brišete thread, ako vam smeta link možete da ga sklonite ali nemojte da sklonite thread i pustite mi neki email gde mogu da vas dobim, jer mi stvarno ovaj forum nije jasan kako da vas dobim. Inaće koliko se od vas zanima za nešto takvo? Da bi zaboravili stare zamere i krenili u budućnost ko braća (to što jesmo- pa vi hteli ili ne  ) ? Mislim, da kao nova generacija svet stoji na nama, i da sve one greške ratove između nas "pamtimo" ko grešku a ne razlog da bi mrzeli jedni druge. Neka vam je sa srećom, I molim vas budite ljudi, nemojte sad na ovaj thread razbacivati več sto-puta razprićane postove. Slava!
|
Pa mislim...ako hoćeš bilo s kim kontaktirati, moderatorima ili običnim članovima, imaš sustav privatnih poruka. Klikneš na ime, zatim unutra imaš "public profile" s raznim opcijama. Pogledaj gdje imaš "Send private message to the user", pritisni to i možeš napisati poruku i poslati je.
|