View Single Post
  #15 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Tuesday, December 18th, 2007
Slavni's Avatar
Slavni Slavni está offline
Member

Last Online: Wednesday, July 9th, 2008 18:47
Slavni is noble of speech.Slavni is noble of speech.
Default Re: Šešelj: Dajte mi najvišu kaznu jer besmrtnoj duši ne možete ništa

Quote:
Originally Posted by Ostrogorski View Post
Ma ovo je klasična trol tema, samo ne razumem šta se kog đavola prepirete. Svi mi znamo šta jedni o drugima i sopstvenim političarima, kulturi i odnosima mislimo, tako da ovo stvarno nema svrhe.

Mislim, ako hoćete da unapredite južnoslovensku sekciju ( koja je definitivno postala sranje) izbegavajte teme koje se tiču međusobnih odnosa.

Niko od nas nije došao na ovaj forum zbog svađe sa onima drugima, već zbog nekih drugih stvari, nadam se. Tih internet srpsko-hrvatskih arena ima na milione da bi i ovaj forum pretvorili u isto...
Vidis,sokole,i ja se trudim da te gluparije smjestimo u onaj dio,na nasem jeziku,kako ga god ko zvao,da se ne blamiramo.Ali sada ce neko da se javi i kaze : ''Zakaj si nazval te teme srpsko-HRVATSKE,zakaj ih nesi nazval HRVATSKO-srpske,ne?Kuzis stari?'' Svi smo u kurcu dok ne shvatimo da sa nama manipulisu kako god hoce,i da mi mozemo opet zaratiti,ne kad se vekome od nas ''digne kita'' da ratuje,vec kad onaj glavni komandant to odluci.Ocemo li jednom za vjeki vjekova ostaviti te teme,ili pricati na jeziku samo nama znanom i prestati sa ovim zajebancijama?Ovo nije cetnicko-ustaski forum,niti bojno polje...Ne dirajte nas gdje ne treba...Imamo mi vecih problema od Hrvata,kao sto ni vasa buducnost ne zavisi od Srba...Osim,mozda,u BiH.
''During the five years we demonstrated all that we knew and were able to do, all our powers, but also our frailties. We were united and strong, surpassing both others and ourselves. We fascinated the world, both friends and enemies, with our dignified and fervent resistance to new world order which favoured our enemies and their genocidal plans of obliterating the Serb people.''
Dr.Radovan Karadzic
http://www.savekosovo.org/
http://istina.srpskinacionalisti.com/
Reply With Quote