Wednesday, September 19th, 2007
|
 |
omalaatuinen kroatialainen
|
|
|
|
Re: Hrvatska u svijetu među najzaduženijim zemljama
Quote:
Originally Posted by Zrinski
Ja nisam ni napisao da trče u ložu, napisao sam da trče u Austriju, a činjenica jest sve ono što sam napisao. Znači nekakva veza postoji.
Uostalom da me ne bi krivo shvatio, ne smatram ja da su masoni neke babaroge, masonske lože su samo mali dio, mali instrument, zabavna okupljališta globalističke elite. Ta ista globalistička elita, kako je ja nazivam, ima za cilj stvaranje svjetske vlade, uništavanje sadašnjeg pravnog-državnog poretka ili kontraliranje istog. To se radi sustavno i sistematski kroz razne supra-nacionalne institucije tipa NATO, EU, OPEC, MMF, Svjetska Banka, itd.
E sad za ovo drugo već možeš reći da je teorija zavjera, iako ja smatram da i za takvu tvrdnju imamo više nego dovoljno dokaza i ti dokazi su svuda oko nas.
|
Urušavanje suvereniteta nacija i država je evidentno i nije nikakva teorija urote. Isto tako je očito da su oni koji zapravo vladaju svim tim supranacionalnim entitetima na neki način nevidljivi. Pogledaj tu današnju EU, na primjer. Čovjek stalno ima dojam da su sve te karikature od raznoraznih Prodija i Barrosa tek lutkice na koncu. Tko zapravo vlada tim entitetima, teško je dokučiti. Već je jednom mađarski filozof Béla Hamvas bio predvidio da će doći vrijeme kad će vladatelji postati bezličnima i nekako nevidljivima.
|