Re: Ceca na Nova TV
Mislim da je većina ovih manjih TV postaja kupljena od stranaca, baš kao i 3. program HRT-a RTL-u. Naravno da na tim postajama puštaju svakojaki drek poput 'Big Brothera' i sl., pa se s te strane zaista nije za čuditi što i Ceca dolazi u obzir.
Dozu optimizma uljeva podatak da je 'hrvatski' Big Brother po gledanosti među najnižima u Europi, unatoč činjenici da mu gledanost premašuje najgledaniju emisiju HTV-a za duplo. Na prvom mjestu u Europi zauzima nizozemski BB, budući da su ga Nizozemci i izmislili. Čitao sam također da je ta firma u Hrvatskoj u deficitu zbog ustupaka koje su morali učiniti zbog prosvjeda građana, pa čak i političkih rasprava o podobnosti ove nazovi-emisije. Naime moraju cenzurirati slike masturbiranja, skupnih tuširanja, golotinje itd. No to nije obeshrabrilo pokretače BB-a, naime za sljedeći put planiraju začiniti ovu emisiju homoseksualcima, lezbejkama i transvestitima kako bi povečali interes i gledanost. Ni to me ne čudi, budići da su i ovaj put nastupali svakojaki čudaci. Majviše su mi upali u oči neki mongrelski tip sa štakorskom facom, pa neka gadura koja je ličila na mulatkinju (ako to nije i bila) i neki kosijanerski smrad.
|