Quote:
Originally Posted by Katera
Ovim slucajem EU je izgubila na popularnosti podosta uvjeren sam. Mislim, takve gluposti kakve oni izvode meni postaju smijesne.
|
Ne budi sto posto siguran da će EU ovim potpuno izgubiti na popularnosti. U Hrvatskoj stalno imamo medijske manipulacije kojima političari mase-ovce žele uvjeriti u svoje teze, tj. da NATO-u i EU-u "nema alternative". Baš se ovih dana u televizijskim emisijama i novinskim napisima može vidjeti cijela gomila reportaža u kojima nas režimski (a to su praktički svi) novinari žele uvjeriti koliko su "prosperirale" sve istočnoeuropske zemlje koje su ušle u NATO.
A ona neka budala zamjenik ministra obrane nekidan je u "Otvorenom" izjavio da Hrvatska mora ući u NATO jer nam prijeti opasnost od terorizma i iranskih (!?) dalekometnih raketa. Nevjerojatno je koliko su prijemčivi na amero-cionističku propagandu! To je sve smišljeno ispiranje mozga...
Ja se ipak uzdam u zdrav razum većine Hrvata. Hrvati se često čine potpuno anesteziranima, pa se onda naglo trgnu i uvide kako stvari stoje (kao 1990-1991.)
Quote:
Originally Posted by Katera
A mali ce uvijek biti mali.
Vrijeme nam je da nuklearno oruzje nabavimo. 
|
Za nuklearno baš ne znam, shvaćam to kao šalu, ali u svakom slučaju Hrvatska se mora ponovno naoružati i ustrojiti vojsku, želi li biti suvisla država, a ne samo neka podložena i sluganska turistička destinacija (inače nemam ništa protiv turizma, ali ne smije nam to biti sve) Europe koja će živjeti za "manjinska prava", gay-parade i slične idiotarije.
Hrvatska vojska je danas u jako lošem stanju, znam to iz neposrednog iskustva jer poznajem neke koji rade u toj vojsci. Nemaju opreme, vlada nedisciplina, više od pola mladih Hrvata odlučuje se služiti
civilno...
To su pravi problemi o kojima nitko ne priča.