Thread: Talijani???
View Single Post
  #7 (permalink)     Quote this post in a PM
Old Friday, March 16th, 2007
Marcus Marulus's Avatar
Marcus Marulus Marcus Marulus está offline
omalaatuinen kroatialainen

Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.Marcus Marulus is a deity.
Default Re: Talijani???

Quote:
Originally Posted by Katera View Post
Ovim slucajem EU je izgubila na popularnosti podosta uvjeren sam. Mislim, takve gluposti kakve oni izvode meni postaju smijesne.
Ne budi sto posto siguran da će EU ovim potpuno izgubiti na popularnosti. U Hrvatskoj stalno imamo medijske manipulacije kojima političari mase-ovce žele uvjeriti u svoje teze, tj. da NATO-u i EU-u "nema alternative". Baš se ovih dana u televizijskim emisijama i novinskim napisima može vidjeti cijela gomila reportaža u kojima nas režimski (a to su praktički svi) novinari žele uvjeriti koliko su "prosperirale" sve istočnoeuropske zemlje koje su ušle u NATO.

A ona neka budala zamjenik ministra obrane nekidan je u "Otvorenom" izjavio da Hrvatska mora ući u NATO jer nam prijeti opasnost od terorizma i iranskih (!?) dalekometnih raketa. Nevjerojatno je koliko su prijemčivi na amero-cionističku propagandu! To je sve smišljeno ispiranje mozga...

Ja se ipak uzdam u zdrav razum većine Hrvata. Hrvati se često čine potpuno anesteziranima, pa se onda naglo trgnu i uvide kako stvari stoje (kao 1990-1991.)

Quote:
Originally Posted by Katera View Post
A mali ce uvijek biti mali.

Vrijeme nam je da nuklearno oruzje nabavimo.
Za nuklearno baš ne znam, shvaćam to kao šalu, ali u svakom slučaju Hrvatska se mora ponovno naoružati i ustrojiti vojsku, želi li biti suvisla država, a ne samo neka podložena i sluganska turistička destinacija (inače nemam ništa protiv turizma, ali ne smije nam to biti sve) Europe koja će živjeti za "manjinska prava", gay-parade i slične idiotarije.

Hrvatska vojska je danas u jako lošem stanju, znam to iz neposrednog iskustva jer poznajem neke koji rade u toj vojsci. Nemaju opreme, vlada nedisciplina, više od pola mladih Hrvata odlučuje se služiti civilno...

To su pravi problemi o kojima nitko ne priča.
Reply With Quote